Ανοιξιάτικο κρεμμύδι

Η χρήση του “Gumisil C” σε καλλιέργεια κρεμμυδιών διαφυλλικά (top dressing) κατά τη διάρκεια της βλάστησης προωθεί την εντατική ανάπτυξη της πράσινης μάζας του κρεμμυδιού (δυνατά και λαμπερά πράσινα φύλλα), την αύξηση της παραγωγής έως 40%, τη βελτίωση της ποιότητας (αύξηση της περιεκτικότητας σε βιταμίνες), την ανοσία του φυτού σε ασθένειες και την παράταση της διάρκειας ζωής των πράσινων προϊόντων.

 

Καλαμπόκι

Η χρήση του “Gumisil Β” σε καλλιέργεια καλαμποκιού διαφυλλικά (top dressing), προωθεί την ανάπτυξη των φυτών, την ενίσχυση του ριζικού συστήματος και την αύξηση του ποσοστού απορρόφησης των θρεπτικών ουσιών από το έδαφος και τα λιπάσματα, την ενεργή ανάπτυξη της βλαστικής μάζας, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των φυτών σε ασθένειες, τη βελτίωση του σχηματισμού των κόκκων στο σπάδικα και της μάζας των 1000 κόκκων, τη βελτίωση της χημικής σύνθεσης των κόκκων και την αύξηση της παραγωγής σε 25%.

 

Σόγια

Η χρήση του “Gumisil B” σε καλλιέργεια σόγιας διαφυλλικά (top dressing) ενισχύει το ριζικό σύστημα και τη σταθεροποίηση του αζώτου με βακτήρια των οζιδίων, την ενεργή ανάπτυξη της βλαστικής μάζας, την εναπόθεση αναπαραγωγικών οργάνων με μεγάλο αριθμό λουλουδιών και κόκκων, την αύξηση του ύψους εναπόθεσης των χαμηλότερων κόκκων, την αύξηση της περιεκτικότητας σε έλαιο και της ποιότητας των κόκκων (περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες), την πιο ομαλή ανάπτυξη και ωρίμανση της καλλιέργειας, μειώνει την περίοδο ωρίμανσης των κόκκων κατά 5-7 ημέρες και αυξάνει την παραγωγή των κόκκων σόγιας κατά 17-25% (αύξηση παραγωγής μέχρι 7c / ha).